Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ جلسه ۲۴۶‌ام امروز صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران با نطق پیش از دستور محسن هاشمی و اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی مرگ و میر در تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته آغاز شد.

او گفت: هشدار در مورد وضعیت پاندمی کرونا در تهران است، میزان تلفات کرونا در تهران، در دهه نخست آبان، معادل سایر علل مرگ بوده است و مقایسه آمار مرگ در تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش حدود 100 درصدی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی ادامه داد: تلفات کرونا در هشت ماهه نخست سال جاری در تهران، چندین برابر میزان متوسط شهدای جنگ تحمیلی و ماههای اوج انقلاب اسلامی بیشتر بوده است و متاسفانه برخلاف موج نخست و دوم کرونا که پس از اوج گیری دچار کاهش گردید، موج سوم که مهرماه آغاز شد در آبان تشدید شده است و اگر اقدام موثری برای مهار آن صورت نگیرد، ممکن است به یک سونامی و فاجعه انسانی در آذر منجر گردد.

هاشمی گفت: خوشبختانه در جلسه مشترک با مجمع نمایندگان تهران، به تفاهم خوبی در جهت راهکارهای مهار موج سوم کرونا دست پیدا کردیم که طی نامه مشترکی به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد خواهیم داد.

نطق پیش از دستور زهرا صدراعظم نوری با محوریت تقدیر از  تصفیفه خانه ششم تهران توسط وزارت نیرو قرائت شد.

نوری با بیان اینکه تصفیه خانه ششم تهران و سامانه‌های آبرسانی آن به عنوان بزرگترین تصفیه خانه آب کشور با ظرفیت ۱۵ متر مکعب بر ثانیه امکان بهره مندی شهروندان عزیز غرب تهران در مناطق ۵.۹، ۱۸.۲۱ و ۲۲ و شهر جدید پرند از آب شرب با کیفیت را ایجاد می‌کند، گفت: این سامانه در فاز نخست با ظرفیت ۵/۷ متر مکعب بر ثانیه به بهره برداری رسید. برای بهره برداری از فاز نخست این تصفیه خانه تا کنون حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال و برای بهره برداری از سه سامانه رینگ آبرسانی شهر تهران، شامل آبرسانی به غرب، شمال شرقی و جنوب غربی نیز بیش از ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

او با بیان اینکه با بهره برداری از سه سامانه آبرسانی، علاوه بر اهالی غرب تهران که از آب تصفیه شده با کیفیت سد امیرکبیر در تصفیه خانه ششم برخوردار می‌شوند ادامه داد: در نتیجه شهروندان شرق تهران نیز از طریق آبرسانی از آب تصفیه شده سد لار در تصفیه خانه‌های چهارم و پنجم، از آب آشامیدنی با کیفیت برخور دار خواهند شد. همچنین امکان انتقال آب، بین سامانه‌های غربی و شرقی شهر تهران نیز میسر می‌شود. در آبرسانی به شرق تهران، انتقال ۳ هزار لیتر بر ثانیه آب تصفیه شده از محل تصفیه خانه پنجم به نواحی شمال شرق و شرق تهران و انتقال ۴ هزار لیتر بر ثانیه آب خام از محل سد لار به تصفیه خانه‌های سوم و چهارم تهران در شرایط اضطراری امکان‌پذیر شده است.

سید آرش حسینی میلانی اولین عضو شورا بود که نسبت به برپایی سایت برف‌روبی و انباشت نمک در محوطه اردوگاه منظریه انتقاد کرد.

او‌ گفت: مدیریت شهرداری باید حساسیت و اهتمام لازم را در این باره داشته باشد. متاسفانه در چند روز گذشته، شهرداری ناحیه 4 منطقه یک، اقدام به برپایی سایت برف‌روبی در قسمت غربی اردوگاه منظریه کرده است.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در سال 97 نیز احداث سایت برف‌روبی و انتشار غبار نمک منجر به صدمه جدی به 40 اصله درخت اطراف آن شد ولی همچنان شاهد تکرار این اقدام هستیم.

محمود میرلوحی نیز طی تذکری گفت: با وجود اینکه هفت سال از اتمام پروژه صدر می گذرد اما گزارش مالی قراردادهای آن با وجود پیگیری های متعدد هنوز به شورای شهر ارائه نشده است.

علی اعطا نیز نسبت به حضور گزینشی رسانه‌ها در صحن علنی شورا انتقاد کرد.

او گفت: به دلیل وضعیت کرونا قاعده‌ای را در خصوص حضور خبرنگاران در صحن شورای اسلامی شهر تهران مبنى بر منع حضور در صحن در دوران کرونا تنظیم شد و طی دو روز گذشته این قاعده با مخالفت خبرنگاران مواجه شد اما بنده و همکاران روابط عمومی شورا خبرنگاران را متقاعد کردیم که تنظیم این قاعده برای سلامت آنان است.اما امروز شما دستور دادید که صرفا صدا و سیما در صحن حضور پیدا کند؛ و من دلیل این تبعیض را متوجه نمی شوم.

در این زمینه بخوانید: منع حضور خبرنگاران در صحن شورا به جز صدا و سیما!

حسن رسولی نیز  درباره عدم حضور تمام رسانه‌ها در صحن شورا گفت: این محدودیت برای حفظ سلامت همه بوده و کم اعتنایی مد نظر شورا نبوده است.

محمد سالاری در تذکری با انتقاد از بی توجهی دولت به ضرورت تعطیلی دو هفته ای تهران تاکید کرد.

مسجد جامعی نیز از معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران درخواست کرد ضمن ایجاد بستری برای جا انداختن شیوه کرونایی زندگی کردن تا مدت نامعلوم،فرهنگسازی را خانه به خانه آغاز کنند.

حجت نظری نیز با انتقاد از تعطیل نشدن دو هفته‌ای تهران گفت اینکه رییس جمهور در هیچ افتتاحی حضور پیدا نمی‌کند این شائبه را ایجاد کرده که جان رییس جمهور از جان مردم مهم‌تر است.

دو طرح یک فوریتی طرح الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه جامع سیاستگذاری،برنامه‌ریزی و مدیریت موزه‌های تحت مالکیت،مدیریت و یا مرتبط با مدیریت شهری و تاسیس خانه تهران دو دستور جلسه ابتدایی امروز بودند که به تصویب اعضا رسیدند.

محمد سالاری نظر کمیسیون درباب اعتراض فرمانداری به مصوبه الزام شهرداری تهران به استفاده از نتایج مطالعات عارضه سنجی ترافیک قبل از صدور پروانه ساختمان‌های بزرگ مقیاس را قرائت کرد که طی آن با اعتراض هیئت تطبیق درباره ترکیب تعداد نفرات عضو کمیته تخصصی این مصوبه از سوی اعضا موافقت شد.

در نهایت طی لایحه شهرداری و موافقت اعضا شرکت شهروند و موسسه همشهری مجاز به عرضه سهام در بورس شدند.

پربیننده ترین جهش عجیب قیمت برنج ایرانی و تخم مرغ! هم‌دستی وزارت راه و شهرسازی و شورا برای نابودی یک باغ ۶هزار متری/ وقتی ثروت مالک هتل‌های اسپیناس چشم مسئولان را بر حق شهر می‌بندد! تهران غرق در دود +عکس شرایط دورکاری کارکنان اعلام شد صورت جلسه لغو محدودیت ارتفاعی جماران به امضای وزرا رسید +فیلم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا در تهران موج سوم کرونا وضعیت کرونا شورای شهر تهران محسن هاشمی رفسنجانی بورس محمود میرلوحی محمد سالاری حجت نظری زهرا صدراعظم نوری حسن رسولی شهردای تهران روزنامه همشهری ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بهره برداری تصفیه خانه شهر تهران بر ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی